dimarts, 20 de maig del 2014

L'APLEC DE TÀRREGA

El passat dia 11 es va celebrar el tradicional aplec de primavera de la ciutat de Tàrrega, aplec sardanista inclòs dins els actes de la Festa Major de la ciutat.
 
Organitzat per L'Agrupació Amics de la Sardana de Tàrrega i patrocinat per l'Ajuntament de la ciutat, en la seva XXXI edició fou tot un èxit.
 
 
En el marc tradicional de la Plaça del Carme " El Pati" en un mati esplèndid encara que amb el sol atenuat ( que per ballar ja va be) la Cobla Tàrrega va, iniciar la tocata de matí a les 12.
 
 
Aquest any els membres del curs de sardanes van estrenar, justament per aquesta ocasió, la camiseta que els identifica com a SARDANISTES TÀRREGA, la veritat es que el color verd llampant es feia visible per tot. Però el que encara era més engrescador era el nombre de rotllanes que anaven sorgint, la quantitat de balladors va ser considerable i l'organització se'n felicita, sembla que la sardana no va de baixa. L'esforç de l'Associació, la dedicació dels monitors voluntaris que fan el curs i l'entusiasme que hi posen els alumnes que hi assisteixen ens fan ser optimistes, la SARDANA, a  Tàrrega creix.
 
Fotografia cedida pel sardanista Ramon Martí i Queraltó
 
A la ballada de tarda, les Cobles Tàrrega i Jovenívola d'Agramunt es van repartir els temes, tancant amb la sardana de conjunt "Tàrrega Sardanista", especial menció cal fer al galop final al que es van apuntar molts dels participants.
 
Fotografia cedida pel sardanista Ramon Martí i Queraltó
 
Un aplec és una trobada de persones i sentiments, a l'aplec es balla, es gaudeix de la música, però sobre tot es parla i es conviu. També és una manera sana de fer país.
 
Donem les gràcies a tots els que van venir de fora per gaudir de la festa, als targarins que la van viure i a tots els que ho val fer possible; felicitem i encoratgem l'organització, el futur te bona cara si la feina es fa be.
 
EL FUTUR
 

FELICITATS!                                 ... VISCA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada