dimarts, 27 d’agost del 2013

I... TOCADA FINAL D'ESTIU

Un any més (aquest es el tercer) els membres del curs de sardanes hem fet una petita ballada a la Residencia Hospital de Sant Antoni. Han estat quatre sardanes que al final hem compartir amb familiars dels residents i treballadors de l’entitat.
Per nosaltres es un plaer acudir a la invitació que cada any ens fan; ens permet ballar, que és el que ens agrada, i ens permet animar una estona la quotidianitat dels residents.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 





En acabar la direcció ens va convidar a un petit refrigeri que s’agraeix, sobre tot en un dia que semblava que havia de ser fresc i va acabar sufocant i en havia fet suar força.
Si ens conviden l’any que ve, espero que hi puguem assistir amb els membres més joves del curs, encreuar generacions te sempre resultats beneficiosos per a tots.
 
Aquest dissabte passat dia 24 d'agost va ser l'ultima ballada de sardanes al "Pati" d'aquest estiu.
Es llàstima que la crisi retalli per la cultura. El pati era ple i el nombre de sardanistes ballant va ser en tot moment considerable, les rotllanes anaven formant-se, ara poques de grans, més tart moltes de petites, en un varietat sana i engrescadora.
 


















 
Recordar a tots que hi ha aplecs, ballades i concursos per tot el país, no deixeu de mirar els butlletins de sardalleida.org, on es dona, entre altra informació, l'agenda del mon de la sardana.

La propera entrada será per parlar de LA VIA CATALANA....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada