divendres, 30 d’agost del 2013

VIA CATALANA CAP A LA INDEPENDÈNCIA

Ara  tenim  l'oportunitat  de  mourens  per Catalunya,  el  passat  11 de setembre del 2012 una manifestació  d'un  milió  i  mig  de  persones  van envair Barcelona, ara necessitariem la mateixa gent a la  VIA  CATALANA  PER  LA  INDEPENDENCIA,  entre tots ho podem fer posible.

Si encara no esteu inscrits podeu fer-ho de diferents maneres, la més efectiva, contacteu amb l'Assembles Nacional Catalana, millor a traves de la territorial que tingueu més a prop del vostre domicili o lloc d'estiueig, sinó directament a la Web de l'Assemblea i inscriviu-vos a algun tram lliure, es important que us inscriviu i que assistiu al tram assignat. Per poc que pugueu desplaçar-vos apunteu-vos a trams rurals, seran els més difícils de cobrir, però també els més agraïts.

Si sou fora de Catalunya, també s'estan fent cadenes humanes a reu del mon, podeu veureho en aquest enllaç:

 

I encara més, si voleu seguir o si, sent a l'exterior, voleu pertanyer a l'Assemblea Nacional Catalana apunteuvos al següent punt.

 

La VIA CATALANA serà un pas més per demostrar al mon les nostres ànsies d’independència, per demostrar la nostra voluntat de ser un país lliure i la nostra capacitat per organitzar-nos. L'ANC no es un partit i tothom que hi participa ho fa a títol individual, això es el que en diem societat civil, la societat civil (majoritària ) està empenyent els partits (minoritaris) a seguir la voluntat del poble que es qui realment fa un país una societat i un estat.

 

SALUT i independencia...

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada