divendres, 16 d’agost del 2013

BLOG DE VACANCES



Això no vol dir que el blog se'n va de vacances, sinó que aprofito les vacances per fer blog.



Aquest curs el blog ha anat fluixet, en reconec  la meva culpa, hi ha vegades que la mandra ens juga males passades.

Després d’un temps de calma, torno a posar-m’hi, Comencem per una repassada al curs:


L’any 2013 ha estat, per mi, el curs més complert, amb número de participants, amb número de monitors, amb varietat i novetats didàctiques, una ballada organitzada pels membres del curs... etc.
 
Però si alguna cosa m’ha entusiasmat ha estat l’entrada del jovent a la sardana, veure prop d’una dotzena de joves iniciant-se en la dansa i creure que això tindrà continuïtat es la millor sensació i la millor notícia per la ciutat. Ara es tractarà de consolidar-ho, de assistir a ballades i si cal repetir l’any que ve.
 
Dono personalment les gràcies a tots els participants, tant alumnes com monitors, per la tasca que han desenvolupat, per l'esforç i pels resultats. Espero que ens anem trobant per les ballades al llarg de l'estiu i si el proper any hi ha curs de sardanes (que espero que si) hi sou tots convidats i espero que repetiu. En aquest cas repetir curs no te res de dolen, tot el contrari, per a mi ha estat cada any una gran satisfacció i em consta que per a molts altres també.
              Les fotos que teniu aquí son gentilesa del Ramon Querol i corresponen al sopar de clausura del curs.
 
_______________________________________________________________________________
 
 
ARA ALGUNS ENLLAÇOS
 
Alguns enllaços per la gent de la sardana, son pàgines on podeu entrar lliurement i trobar informació útil de ballades, concerts, tocades, aplecs, cursos, tiratges, cobles, sardanes i moltes més coses que fan referència al mon de la sardana i també d’altres manifestacions artístiques, populars i folklòriques.
 
 
 
 
 
Fins ben aviat, tinc pólvora a la recàmara,  espero aprofitar-ho ara que porto embranzida.
                                                                       VISCA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada