dimecres, 26 de juny del 2013

CONCERT PER LA LLIBERTAT

La sardana, com a manifestació cultural d’un poble, és la dansa de Catalunya,  tingui o no el títol oficial de dansa nacional, tothom la considera la dansa catalana per excel·lència.

És en aquest entorn que la entrada d’avui al blog és diferent. Aquest blog, tot i dir-se SARDANESTARREGA, no es vol limitar a les sardanes únicament i a Tàrrega exclusivament. 
Aquesta entrada és per fer difusió del CONCERT PER LA LLIBERTAT, que el proper dissabte es celebrarà al Camp Nou a Barcelona.



Serà una manifestació cultural: música, teatre, literatura, dansa, representacions tradicionals... amb una voluntat comuna, de fer manifest al mon la voluntat de molts catalans, la llibertat, la necessitat de decidir i la única via, que és la independència de Catalunya.




Qui organitza aquest esdeveniment es OMNIUM CULTURAL que a la seva pàgina web diu:

OMNIUM CULTURAL/CONCERT PER LA LLIBERTAT
El Concert per la Llibertat serà un gran esdeveniment de país, un clam de la societat civil per reclamar, a través del llenguatge universal de la música, el dret del poble català i de tots els pobles del món a poder decidir lliurement i democràtica el propi futur.
L’11 de setembre de 2012, més d’un milió de persones es van manifestar a Barcelona amb el desig de poder exercir la pròpia sobirania cap a l’estat propi. El Concert per la Llibertat vol ser una nova ocasió perquè la veu del poble sigui escoltada dins i fora de Catalunya, i un esdeveniment que contribueixi a implicar tothom en la construcció del futur col•lectiu del país.
HORARIS:
17.00 h – Inici de la fira d’entitats a l’exterior del Camp Nou
18.00 h – Obertura de portes del Camp Nou
20.00 h – Inici del Concert per la Llibertat
00.00 h – Hora prevista de finalització





Tots el que pugueu, assistiu-hi! , penso que serà un acte que recordarem tota la vida i que sempre podrem enorgullir-nos dient, Jo hi vaig ser!

Si no teniu entrada, no patiu, encara en queden, i Barcelona està ben comunicada, podeu comprar-les per internet a:



és cert que, o son de les cares o son de  darrere l’escenari, però l’acte s’ho val i darrere l’escenari hi haurà pantalles gegants per veure l’actuació, l’ambient serà el que de veritat ens unirà a tots el presents.

Si podeu anar-hi, també tindreu la oportunitat de col·laborar amb el BANC DELS ALIMENTS; portant oli, llegums, conserves...etc. L’organització creu que el concert és una festa, però també una manera de mostrar que pensem en els que a casa ho estant passant malament.

Polsera que es lliurarà als que facin donacions al Banc d'Aliments




Pels que realment no hi pugueu ser aquí va (extret de la web de TV3) la possibilitat de ser-hi virtualment:








Amb Albert Puig i Adolf Bertran a la ràdio i Xavi Coral a TV3,  Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya seguiran el Concert per la Llibertat, organitzat per Òmnium Cultural i altres entitats, aquest dissabte, 29 de juny, des del Camp Nou.

A partir de les vuit del vespre i fins a les dotze de la nit, es podrà seguir íntegrament per Catalunya Ràdio i per internet, mentre que TV3 en farà una àmplia cobertura. Més de seixanta artistes interpretaran cançons al voltant de la llibertat davant de més de 70.000 assistents, que també podran rememorar el concert emblemàtic que Lluís Llach va fer a l'estadi el 1985 amb la participació del mateix Lluís Llach, Gossos, Gerard Quintana, Maria del Mar Bonet, l'Orfeó Català, la Companyia Elèctrica Dharma, Brams, Dyango, Cris Juanico, Manel Camp o Marina Rossell, entre molts altres.

A TV3, Xavi Coral presentarà la retransmissió del concert, que es podrà seguir en directe des de les vuit fins poc abans de les nou del vespre. Després del "Telenotícies vespre", Televisió de Catalunya tornarà a connectar amb el Camp Nou fins al final de l'acte. El canal 3/24 també hi farà connexions informatives. Tot el concert, en directe per Catalunya Ràdio i per internet: Catalunya Ràdio emetrà tot el concert en directe a partir de les vuit del vespre, amb els apunts d'Adolf Beltran i Albert Puig des del Camp Nou, i amb els comentaris a peu de pista a través dels micròfons autònoms. Catalunya Informació també farà connexions per seguir l'esdeveniment.

Tant Catalunya Ràdio com TV3 oferiran, a través dels seus portals, la possibilitat de seguir el concert íntegrament:



Totes les imatges d'aquesta entrada son extretes de la web de Omnium Cultural , excepte els anagrames de Catalunya Radio i TV3 que son extretes de la seva pròpia pàgina bew.


Per cert..., parlant de sardanes..., al concert hi participarà una COBLA DE 150 MUSICS d'arreu de Catalunya, això no es veu cada dia, no us ho podeu perdre!!!


ENS VEIEM AL CAMP NOU...!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada