dijous, 29 de setembre del 2011

APLEC DE ROQUETES

Ja fa uns dies us vaig enviar aquest enllaç, una sardana de punts lliures.


Va ser una broma i una curiositat, però no pretenia espantar ningú. Ja heu vist que gairebé era gimnàstica rítmica amb coreografia i tot.

Esta clar que l’any que ve encara no podrem fer això... encara  (però ja veureu ja el que anirem aprenent...)



Però el que si podem fer es anar ballant sardanes i el proper dia 16 d’octubre, es una bona oportunitat, podríem anar quedant (qui vulgui, es clar) però si fa bon temps por estar bé :

Es l’Aplec de Roquetes




Ja veieu que es de mati i tarda, no cal que les ballem totes, potser només unes quantes.

Si entreu a la Web de la federació sardanista ( http://fed.sardanista.cat  ) i feu servir el cercador de la dreta, veureu ballades, aplecs, concursos, etc. El que també està molt be es que d’alguns hi ha el programa enllaçat, i encara millor: als programes hi sol posar el tiratge de les sardanes, pels que aprenem a comptar em sembla molt be.

Ara, la del fanalet jo no me la perdo...  Podria quedar una cosa així: http://www.youtube.com/watch?v=pOEMycj_9so&feature=related

Podem anar parlant-ne per fer cotxes i anar junts, trobar-nos allà, (dinar, o no al lloc de l’aplec), ja veieu el preu i el menú.



Hem de anar escalfant motors per curset de l’any que ve, engrescar gent nova i no perdre els ànims, la veritat es que això enganxa i com mes balles mes ganes entens.

Fins aviat .  .  .   VISCA!!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada