dimecres, 5 d’octubre del 2011

PEL BLOC GROS…

Disculpeu el joc de paraules al nom d’aquesta entrada,  però des de que se que al blog en català se l’hi pot dir bloc, em moria de ganes de fer l’acudit...


Una vegada desfogat, passo a escriure el que realment interessa.

La història de l’anagrama d’aquest bloc te la seva gràcia. Al moment de triar-la vaig pensar que havia de ser de collita pròpia o com a menys exclusiva, tal com he procurat que fos tot el material que omple el bloc sardanestàrrega, així dons vaig triar un dibuix que tenia per casa.


L’estiu de l’any 1996 la família estàvem passant les vacances a Andorra, concretament a Encamp, per aquella època em va agafar la dèria de dibuixar i un dels models va se el monument a la ciutat pubilla que hi ha a la plaça del Comú d’Encamp.

Aquell mateix any la població havia sigut ciutat pubilla i recordo que hi van fer sardanes un d’aquells dies que hi érem. Amb els nens, llavors petits, vam puntejar-ne alguna.


Aquest any, he tornat expressament a la plaça del Comú per tal de comprovar si, el que havia dibuixat per aquelles dates, era correcte.







Un dels riscos de la fotografia digital es perdre el fitxers, això m’ha passat a mi, per això aquesta foto que hi poso es una part de la instantània que sobre el dit monument hi ha al “Google Maps”, l’autor n’és Gerard Mussot.



Desprès d’aquesta comprovació, puc assegurar-vos que la rotllana que serveix d’anagrama aquest bloc, està ballant una sardana de punts lliures, per que? ... apa, ja teniu un trencaclosques pel cap de setmana vinent, mentre aneu pensat el l’aplec de Roquetes a Barcelona.
  ... VISCA!!!

                                                                Manel Fons

1 comentari:

  1. Té a veure amb la posició de les mans dels balladors.
    Magda i Joan

    ResponElimina