diumenge, 18 de setembre del 2011

Aplec den Sant Eloi i més


La Diada Nacional de Catalunya, a Tàrrega aquest any ha coincidit amb l'aplec de Sant Eloi, per això també ho ha fet amb el concurs de colles sardanistes de Tàrrega, dins el campionat de Les Terres de Ponent.


Com podeu veure a la fotografia, alguna de les colles participants van tenir el detall de lluir la senyera o l'estelada en el galop d'entrada.



El concurs va ser interessant i les colles ho van fer molt bé, la sardana de germanor va tenir un bon nombre de participants, tot i que el concurs va semblar curt (per compatibilitat d'horaris de la cobla) l'acte va estar al nivell que pertoca a l'única activitat sardanista de la ciutat, que té ressò fora de la població.



Encara una reflexió. Al curset de sardanes d'aquest any hi hem tingut mainada, poca, però molt motivada; podriem l'any vinent augmentar el nombre de participants menuts?




És a les nostres mans, posem-hi tots els granets de sorra, parlem-ne amb nebots, amics, alumnes, etc. Fem-los-hi agafar el cuquet ( a nosaltres ens ha agafat, avui hem anat a la Plaça de la Catedral a ballar). Al curset de l'any proper ( segur que hi haurà curset) seria bó tenir una nodrida secció d'alevins.




 


Pensem que ells seran el futur de la sardana, del país, de la gent, de les aficions, de les tradicions... el futur de tot.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada