dilluns, 20 d’abril del 2015

COM ÉS EL CURS


La dificultat d’ensenyar es proporcional a la dificultat d’aprendre i caldrà que ho tinguem present al llarg d’un curs. Aquí intentaré plasmar tot el que  es proposa realitzar al curs i tot el que es pretén aconseguir.




                                                                                                                                                                               Començarem per explicar els diferents nivells d’edats, hi ha alumnes des de 6 anys fins prop de 80, això vol dir que el curs es molt ambiciós. Per altra part hi ha els diferents nivells de coneixement, de els que només han vist ballar sardanes fins els que estan perfeccionant el comptar i repartir.


Es veritat que es fa amb un nombre de professors ampli, aquest any en tenim 6, cada un, de moment, desenvolupa una especialitat: els més petits, el jovent, els principiants, els de millora, els de perfeccionament i els d'ensenyament personalitzat.


   












 Tot això pensant amb les necessitat de cada un, amb el que vol, amb el que pretén aconseguir; sense deixar de banda el mètode que pugui aconseguir els resultats desitjats.

Cal valorar la feina dels professors voluntaris i desinteressats, que dediquen part del seu temps a fer que cada un es trobi be amb el que fa, amb els resultats i amb la part proporcional de l’ esforç que li pertoca realitzar. Cal que tinguin paciència amb nosaltres, alumnes, que volem cada un una fita diferent amb un ritme diferent i amb un nivell d’esforç divers.



Fins aquí les dificultats, ara les bones notícies; Tos hi posem una bona dosi d’entusiasme generositat i bona voluntat, ens estimem el que fem i ens agrada el temps que compartim. Si es cert que els professors necessiten paciència i dedicació no es menys la que hi posen els alumnes.
Això vol dir que ens hem de donar suport els uns als altres, que cada un ha de posar de la seva part.

                                                                                                          VISCA !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada