diumenge, 8 de juliol del 2012

JULIOL


Com que la última entrada era per convidar-vos a la MARXA PER LA INDEPENDÈNCIA, vull agrair-vos l’assistència, espero que a tots us agradés de l’acte.

Vista de la pujada a la SEU VELLA

A la vista de les circumstàncies tenim sort, som un país amb bona gent i amb ganes de fer coses, som cabuts i sabem el que volem, es veritat que tenim molta gen interessada en posat pals a les rodes. També es cert que depèn molt de tots, de les ganes de treballar, de l’esforç i de les ganes d’entendre’ns entre nosaltres.
US ESPEREM A TOTS D’11 DE SETEMBRE AL PASSEIG DE GRACIA DE BARCELONA.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Recordeu que el curs d’aquest any ha acabat, però com qualsevol curs acadèmic, quan acaba es quan cal posar en pràctica el que s’ha aprés. Ara som a començament de la temporada d’aplecs, trobades a la fresca i ballades en general, es hora de practicar, ballar i fer amics, Fa bon temps i es agradable moure’s pel país.

No podem negar que ens ho passem be... molt be!!!


Gaudiu de l’estiu, de les  vacances i de la dansa. Balleu i feu amics penseu que feu país, feu salut i feu xarxa.



El bloc no es tanca (encara que el curs ha acabat) aniré penjant entrades a mesura que tingui material... i temps, si algú te imatges, escrits, propostes, el que sigui que vulgui compartir m’ofereixo a penjar-ho al bloc. De moment ja podeu trobar a la pestanya MES FOTOS, unes imatges de l’actuació a la Residència Sant Antoni i de les Sardanes a la Fresca de Maials.

Encar no he acabat de polir aquesta entrada que ja tenim més informació: Recordeu ,el proper divendres dia 13 a ls 9 del vespre a l'espai "mercat", assig de l'actuació que farem el dissabte dia 14 a Torregrossa "Cloenda del Saltem i Ballem", adjunto programa:




BON ESTIU.............                               ................... VISCA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada