dilluns, 25 de juny del 2012

SOPAR DE CLOENDA

El divendres passat vam fer el sopar de cloenda del curs d'aquest any de sardanes.
La vetllada la vam començar amb un assaig de l'actuació que fariem l'endemà , revetlla de Sant Joan, al "pati"; per acabar, despres del sopar, es va fer el lliurament de presents als monitors i diplomes als alumnes.
Com l'any passat hi va ser present el regidor de cultura Albert Russines que va prometre millors prespectives per les ballades de l'any que ve.



FOTO DE GRUP
Penso que tots ens ho vam passar molt bé hi vam trobar a faltar alguns alumnes, però ja sabem que no es pot arribar a tot. Els vam recordar i els esperem el proper curs...

Quan tingui més fotografies preparades les penjaré a la pestanys de MES FOTOS, ( ja avisaré).

A la revetlla de SANT JOAN, la rebuda de la FLAMA DEL CANIGÓ va ser amenitzada per la Cobla Tàrrega, al sons de la mateixa vam fer un galop, una sardana de punts lliures, sardana de lluimen i algunes sardanes de germanor. Segons comentaris del public ens va sortir molt bé...   i ara a ballar per tot el territori, a practicar i a enriquir la cultura del pais.

Els qui puguin i vulguin , el divendres ens trobarem a l'Ateneu a 2/4 de 9 del vespre per anar cap a Maials on hi ha ballada...                                  VISCA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada