dimarts, 20 de març del 2012

CURS ENDAVANT!

El curs va seguint endavant i evoluciona favorablement, aquest any amb una participació més que considerable.
Un dels grups a ple treball.

Altre grup rebent teoria.
Repartits en quatre grups i cada un amb el seu professor, cada grups al seu nivell i cada participant al seu ritme; anem cobrint etapes i aprenent . Tothom hi posa interès i cada vegada surt més be. També puc assegurar que ens ho passem be, riem, saltem i ens cansem (alguns ens cansem més que d’altres) es pot dir que també es una manera de mantenir-se en forma.


Encara que senbla que no, tots treballen molt.

Per si no us ho creieu, amb apunts hi tot.


















Ara també ens dediquem molt a escoltar, a comptar, a seguir el ritme i a marcar els canvis amb encert.
 
Un punt i apart, m’he assabentat que al programa GERMANOR de Radio Tàrrega, el Carles Vall ha fet comentari (molt favorable, per cert) d’aquet blog. Es una cosa que vull agrair públicament. Tenir comentaris en els mitjans de comunicació, fa que sentis valorat el temps que dediques a una activitat, encara que sigui amb més voluntat que traça.  També espero que serveixi perquè més gent s’assabenti de la seva existència, hi entri i sàpiga el que estem fent. D’aquesta manera més gent s’apunti al carro de la sardana.
Entre tots fem que la dança i la música nostres siguin més coneguts i practicats i que també augmentin els integrants de les rotllanes de les nostres places.

No em direu que no fa patxoca la rotllana?
En aquesta mateixa línia recordeu que tots hi sou convidats i que cada un que tingui alguna cosa a dir, a afegir, a comentar, a debatre , te la porta oberta. Podeu fer-ho afegint un comentari al final de cada pàgina o enviant-me un correu electrònic  o de viva veu...

Fins divendres vinent...                                     VISCA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada